Kahvaltı sofralarında eşsiz tadıyla aranan, tuz dengesiyle mutlu eden, kahvaltıda önemli bir çeşit olan kaşar, Türkiye’nin yöresel ve evrensel özelliği taşımaktadır. Kaşarın birçok çeşidi olmasıyla beraber kahvaltının dışında, tüm öğünlerde, tostlarda ve yemek kültürüne hizmet eden her türlü bileşende yer almaktadır.
İnek Sütü ile yapılan Dağıstanlı Eski Kars Kaşarı, kaliteli ve teknolojik saklama koşullarıyla, tuz dengesiyle mutlu eden, Anadolu’nun en meşhur kaşarına sahip olan Kars’ın sarı renkli ve delikleriyle kendine özel tarzıyla bilinen bir peynirdir. Dilim seçenekleri ile ince ve kalın olarak bulunan kaşar, oldukça doyurucudur.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Bu sitede çerez kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.