Dünyada önemli bir yer alan peynir, Türkiye’de kahvaltı denince ilk sıralara yerleşir. Herkesin sevdiği ve doyurucu olması, en büyük özelliğidir. Sütün verimini ülkemize taşımakta ve farklı tatlarıyla kültürünü yansıtmaktadır.
Küçük gözenekli veya gözeneksiz olan peynir, İnek sütünden yapılmaktadır. Özellikle ekmek üstüne sürüldüğünde, ağızda dağılan benzersiz bir tada sahiptir. Olgunlaşma süreci, saklama koşulları ve tuz oranıyla denge kuran Dağıstanlı Tam Yağlı Sürmelik Beyaz Peynir, kolaylıkla dağılabilen ve açık sarıdan açık beyaza kadar süte bağlı olarak değişen renk aralığına sahiptir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Bu sitede çerez kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.